Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (6.46 secunde)
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a aruncat in aer scena politica, printr-o declaratie care i-a uimit si i-a lasat… aproape fara cuvinte pe membrii PUR.
El publica pe HotNews un indemn la Greva Fiscala: "Nu platiti taxele in forma cu trei declaratii", pe care il puteti citi in continuare. ... Atentie, nu am obiectii de principiu fata de alinierea taxelor pe drepturi de autor la celelalte forme de venit.
Daca Legea 144/2007, privind data pana la care pot fi depuse declaratiile de avere pentru anul trecut, a suferit unele schimbari, parlamentarii par sa nu fi tinut prea mult cont de acest lucru.
Ponta, la RTV: ... "E o abordare extrem de neserioasa a domnului Basescu, in linia abordarilor neserioase din ultimul timp. ... Nu am refuzat niciodata nimic, pentru ca nu aveam cum sa refuz ce nu mi s-a propus", a declarat Ponta la RTV.
Noua declaratie a lui Sorin Ovidiu Vantu vine dupa ce omul de afaceri declarase duminica, pentru MEDIAFAX, ca un partener "mai neserios" ca Sebastian Ghita "nu poate sa existe", precizand ca ia in calcul convocarea Adunarii generale a actionarilor Realitatea Media pentru rezilierea contractului cu Asesoft.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei,intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In declaratia mea de astazi as dori sa ma refer la o problema a societatii romanesti despre care am mai vorbit aici in plenul Senatului.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Banca Mondiala va lansa in perioada 30 august -12 septembrie o emisiune de obligatiuni, pe trei ani, in valoare de aproximativ 150 de milioane de euro. ... Rambursarea imprumutului va fi efectuata la scadenta.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
FARCAS) In 1997, a fost difuzat filmul SF de mare succes Contact, bazat pe romanul cu acelasi nume, din 1985, al lui Carl Sagan. ... Romanul, ca si filmul, imagineaza ca la un centru, tip SETI, de ascultare a Cosmosului prin radiotelescop, soseste un mesaj lung.
"Guvernul este fortat la compromisuri prea mari pentru a putea sa-si treaca propunerile legislative prin Parlament, si asta transforma legile in legi slabe si ineficiente", a declarat Stolojan intr-o emisiune televizata.
Recentele afirmatii ale presedintelui facute intr-o emisiune televizata au inflamat spiritele pesediste, liderii social-democrati reclamand atat justetea, cat si urgenta demararii procedurilor de suspendare a presedintelui.
Sedinta de guvern cu scantei ieri la Palatul Victoria.
Invitat intr-o emisiune a postului public de televiziune, presedintele suspendat Traian Basescu a reiterat dispozitia sa pentru negocieri cu partidele politice, in vederea formarii unei noi majoritati parlamentare.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Patronul formatiei Steaua, Gigi Becali, a anuntat marti ca se va retrage din viata publica si ca va mai aparea la o emisiune televizata cate o data la 3-4 luni, urmand sa devina "bancher, patron de presa si oier".
Prezenta la Iasi la Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Elena Basescu, candidatul independent la Parlamentul European nu a stiut sa spuna care este data de nastere a poetulu national Mihai Eminescu. Elena Basescu a fost duminica la Iasi in campanie electorala pentru Parlamentul European.
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
google-analytics.com